Caroline Brons van Bronsmediation is een ervaren en gecertificeerd MfN registermediator werkzaam in stad Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en Maarssen. Zeist, Eemnes, Amersfoort, Alphen aan de Rhijn, Nieuwegein, Amstelveen, Amsterdam en Hilversum. Actief in zowel de (complexe) particuliere als de zakelijke markt.

Met een scherp oog voor de menselijke maat, mr Caroline Brons is een deskundig MfN-registermediator gespecialiseerd in zakelijk conflict en arbeidsconflict en familiemediation. 

mr. C. Brons, MfN registermediator Utrecht

Zij behartigt de belangen van alle betrokken partijen in de mediation. Als MfN registermediator Utrecht is Caroline een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder escaleren en mensen een positieve volgende stap zetten in een oplossing die voor iedereen redelijk is.

Als familiemediator bemiddelt zij bij relaties in de familiesfeer die vastgelopen zijn en zorgt dat de verstandhouding weer herstelt. 
Enerzijds zorgt zij in een echtscheiding dat alle praktische kanten van een echtscheiding worden geregeld, niet alleen alle zakelijke en juridische belangen, anderzijds ook de menselijke kant, waarbij de belangen van de ouders EN de kinderen centraal staan worden behartigd. Die combinatie ligt haar erg goed.

Haar visie is namelijk: mediation is maatwerk voor mensen.

Voor werkgevers en werknemers in arbeidsmediation en zakelijke mediation bij conflicten
MfN registermediator mr Caroline Brons houdt de regie en werkt samen met alle stakeholders en betrokken adviseurs naar een oplossing. Namelijk die zo positief mogelijk uitwerkt voor alle betrokkenen.

Samenwerkingspartners

Carole Arnold Bik, Christina Hosman, drs. Pieter Kok (RA) en Jacques Aldewereld; zijnde co-mediators en samenwerkende adviseurs van de MfN registermediator Utrecht.

Auteur en trainer

Als bestuurder, ervaren mediator en trainer deelt zij haar kennis in het vakgebied. Bijvoorbeeld in de vorm van het geven van trainingen en het coachen van (startende) collega’s. Want zij is ervan overtuigd dat ervaring en kennisdeling ons vakgebied in mediation versterkt. Zij is o.a. auteur bij Kluwer voor het Tijdschrift Mediation en de kennisbank Personen en Familierecht van de SDU. Caroline is aangesloten bij De Gecertificeerde Mediators Nederland voor de regio Nederland, stad Utrecht, Vleuten, Maarssen en Leidsche Rijn en co-auteur van de gratis te downloaden uitgave ”Hoe voorkom je een vechtscheiding’.

              gecertificeerd mediator