MfN registermediator in Amersfoort

Locatie 

Arnhemseweg 6 centrum Amersfoort

Brons mediation Amersfoort

Mediation is maatwerk voor mensen

MfN registermediator in Amersfoort bij scheidingen

mr Caroline Brons Zij behartigt de belangen van alle betrokken partijen in de mediation. Als MfN registermediator provincie Utrecht is Caroline een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder escaleren en mensen een positieve volgende stap zetten in een oplossing die voor iedereen redelijk is.

Als familiemediator bemiddelt zij bij relaties in de familiesfeer die vastgelopen zijn en zorgt dat de verstandhouding weer herstelt.

Enerzijds zorgt zij in een echtscheiding dat alle praktische kanten van een echtscheiding worden geregeld, niet alleen alle zakelijke en juridische belangen, anderzijds ook de menselijke kant, waarbij de belangen van de ouders EN de kinderen centraal staan worden behartigd. Die combinatie ligt haar erg goed.

Haar visie is namelijk: mediation is maatwerk voor mensen.

MfN registermediator in Amersfoort bij zakelijke en arbeidskwesties

Voor werkgevers en werknemers in arbeidsmediation en zakelijke mediation bij conflicten

MfN registermediator mr Caroline Brons houdt de regie en werkt samen met alle stakeholders en betrokken adviseurs naar een oplossing. Namelijk die zo positief mogelijk uitwerkt voor alle betrokkenen.

Samenwerkingspartners

Carole Arnold Bik, Christina Hosman, drs. Pieter Kok (RA) en Jacques Aldewereld; zijnde co-mediators en samenwerkende adviseurs van de MfN registermediator in Amersfoort.

MfN registermediator in Amersfoort Caroline Brons geeft leiding aan het scheidingsproces correct, om het helder en eerlijk te laten verlopen. Bij vastgelopen relaties met ouders met kinderen op zoek naar oplossingen die voor iedereen werken.

Learn More

Ready to Talk