MfN registermediator Alphen aan de Rijn

mr Caroline Brons van Bronsmediation is een ervaren en gecertificeerd MfN registermediator in Alphen aan de Rijn. Actief in zowel de (complexe) particuliere als de zakelijke markt.

Met een scherp oog voor de menselijke maat, mr Caroline Brons is een deskundig MfN-registermediator gespecialiseerd in zakelijk conflict en arbeidsconflict en familiemediation. 

mr. C. Brons, MfN registermediator Utrecht

Zij behartigt de belangen van alle betrokken partijen in de mediation. Als mediator is Caroline een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder escaleren en mensen een positieve volgende stap zetten in een oplossing die voor iedereen redelijk is.

Als familiemediator bemiddelt zij bij relaties in de familiesfeer die vastgelopen zijn en zorgt dat de verstandhouding weer herstelt. 
Enerzijds zorgt zij in een echtscheiding dat alle praktische kanten van een echtscheiding worden geregeld, niet alleen alle zakelijke en juridische belangen, anderzijds ook de menselijke kant, waarbij de belangen van de ouders EN de kinderen centraal staan worden behartigd. Die combinatie ligt haar erg goed.

Haar visie is namelijk: mediation is maatwerk voor mensen.

 

             

 

In een echtscheiding zorgt zij dat alle praktische kanten van een echtscheiding worden geregeld, niet alleen alle zakelijke en juridische belangen, ook de menselijke kant, waarbij de belangen van de ouders en de kinderen centraal staan.

 

Haar aanpak is gebaseerd op persoonlijke ervaring en de ervaring van ervaren mediators uit het vak.

Bronsmediation

Locatie Alphen aan de Rijn

Europalaan 16 

Brons medaition in Alphen aan de Rijn