Caroline Brons van Bronsmediation is een ervaren en gecertificeerd MfN Registermediator actief in zowel de (complexe) particuliere als de zakelijke markt. Met een scherp oog voor de menselijke maat en een oplossingsgerichte aanpak.

mr Caroline is een deskundig MfN-registermediator gespecialiseerd in zakelijk conflict en arbeidsconflict en familiemediation. Zij behartigt de belangen van de betrokken partijen met een scherp oog voor de menselijke maat. Haar aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Zij is altijd maatschappelijk actief geweest en nog steeds, als bestuurslid bij verschillende vrijwilligersorganisaties. Onder meer bij de Vereniging van Utrechtse Mediators, waar zij tot 2019 voorzitter was. Als mediator is Caroline een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder zullen escaleren en mensen een positieve volgende stap kunnen zetten in een oplossing die voor iedereen redelijk is.

Als familiemediator bemiddelt zij bij relaties in de familiesfeer die vastgelopen zijn en zorgt dat de verstandhouding weer herstelt.

In een echtscheiding zorgt zij dat alle praktische kanten van een echtscheiding worden geregeld, niet alleen alle zakelijke en juridische belangen, ook de menselijke kant, waarbij de belangen van de ouders en de kinderen centraal staan.

Die combinatie ligt haar erg goed. Haar visie is namelijk: mediation is maatwerk voor mensen.

AANPAK

Haar aanpak is gebaseerd op persoonlijke ervaring en de ervaring van ervaren mediators uit het vak.

Voor particulieren

Caroline Brons geeft leiding aan het scheidingsproces correct, helder en eerlijk te laten verlopen en bij vastgelopen relaties in ouders met kinderen en familiekwesties op zoek naar oplossingen die voor iedereen werken.

Voor zakelijke klanten

Caroline Brons houdt de regie en werkt samen met alle stakeholders en betrokken adviseurs naar oplossing toe die zo positief mogelijk werkt voor alle betrokkenen.

Samenwerkingspartners zijn: Carole Arnold Bik, Christina Hosman, drs. Pieter Kok (RA) en Jacques Aldewereld; zijnde co-mediators en samenwerkende adviseurs.

Voor collega’s en organisaties: trainer en auteur in mediationvaardigheden 

Als bestuurder, ervaren mediator en trainer deelt zij haar kennis in het vakgebied. In de vorm van het geven van workshops, het verzorgen van trainingen, het coachen van (startende) collega’s. Zij is ervan overtuigd dat ervaring en kennisdeling ons vakgebied versterkt en draagt daar graag aan bij.  Zij is o.a. medewerker bij Kluwer voor het Tijdschrift Mediation en als auteur bij de kennisbank Personen en Familierecht van de SDU verantwoordelijk voor het onderdeel mediationvaardigheden.