Associates Mediators, coaches en deskundigen Associates

Associates

Brons werkt samen met een netwerk van mediators, coaches en professionals met ieder een eigen expertise. Deze kunnen desgewenst worden betrokken voor optimalisatie van processen of separate opdrachten uitvoeren.

Carole Arnold Bik

Carole Arnold Bik

Mediator en coach

Begeleiding ex partners, ouders met kinderen, ook in samengestelde gezinnen. Carole is tevens een bevlogen coach en heeft veel expertise in de omgang en relatie met de ander(en), partners, familie, ex-partners en kinderen. Tevens begeleiding van jongvolwassenen op een open, oprechte en natuurlijke manier. MfN registermediator en co mediator bij Brons.

Arthur Israels

mr Arthur Israels

Advocaat

Advocaat en adviseur bij conflicten die zich op diverse rechtsgebieden voordoen en voert de rechtbankprocedures bij echtscheidingen bij Brons.

Makiri-Mual-253x300

Makiri Mual

MfN registermediator en (conflict) relatiecoach

Makiri Mual, gecertificeerd mediator MfN en relatietherapeut (onder meer EFT).
In zijn werkwijze begeeft hij zich graag op het snijvlak van therapie, coaching en mediation.

Christina Hosman

Drs. Christina Hosman

Mediator

MfN registermediator, kies begeleider, allround mediator in complexe scheidingen en co mediator bij Brons.

Noloc profesional bij Brons & associates Mediation en coaching

Isabelle Hamer

expert en senior loopbaanprofessional NOLOC

Laat je vooral door een PROFIE langs andere invalshoeken aan de hand meenemen als je vastloopt in je functie, op je werk en of op zoek bent naar ander werk. Weten wie jij bent, waar jij wilt zijn, en kan werken en doen waar jij goed in bent.

Dat is handig, duurzaam en jouw succesfactor voor een volgende stap in je loopbaan.

Cees Hazenberg

Mr Cees Hazenberg

Coach

Coach, facilitator en supervisor voor hoger management en professionals in de zorg en bij de overheid. Focus op de juiste vragen stellen, ook als die ongemakkelijk zijn, om cliënten te begeleiden naar een gewenst niveau.

Gerdie Twisk

Gerdi Twisk

Coach

Begeleiding cliënten op mbo-hbo niveau die zijn vastgelopen in hun werk en loopbaanbegeleiding. In vertrouwen en in veiligheid samen op zoek naar een geschikte baan die bij jou past en waar jij je thuis voelt is haar streven.

Gerdi heeft een brede achtergrond in de media en in de zorg, haar ervaring maakt dat zij het positieve uit mensen weet te halen. Het doel is tenslotte een plek en weer een baan te vinden die bij jou past.

Simone Kalff

Mr Simone Kalff

Mediator in arbeidskwesties, coach-mediator in begeleiding van teams en groepen.

Senior MfN registermediator in arbeidsmediation en teamcoaching. Begeleidt samenwerkingsproblemen op de werkvloer, communicatieproblemen en vertrouwenskwesties. Naast reintergratie kwesties en exitmediation.

Contact

Bezoekadres
Oorsprongpark 7, Utrecht
Catharijnesingel 56 (HC), Utrecht
e.a. locaties in Nederland i.s.m. Het Coachhuis

Telefoon
06 – 29 60 89 27

Email
info@bronsmediation.nl